tirsdag 14. september 2010

En statusoppdatering på Facebook lyder slik;

"Hvis du er lam fra halsen og ned, får du være med på realityserie på TV med Lars Monsen. Og om du er lam fra halsen og opp, får du være med på realityserie på TV i Paradise Hotel..."

Jada! Kongekommentar!

Jeg er ingen stor realityfreak - men noe får jeg med meg. Blant annet årets sesongåpning av Robinson nå på søndag, det blir spennende å følge med Nordlendinger mot Søringer! Og som den stolte Nordlending jeg er så må jeg bare si; vi ligger foreløpig godt an!
Det som fanger min oppmerksomhet mest i løpet av sendingen, er søringenes oppfatning av at nordlendingene faktisk er mindre smart enn søringer. (Btw, jeg orker ikke å gå inn på definisjonen av søringer og nordlendinger her...)
Men en av søringene (husker ikke hvem, alle i lag sør heter nesten det samme) syntes nordlendinger er mindre intelligent og har rare navn her oppe.
Og nå skal vi se på fakta da:
Søringene heter:
Stian Aleksander, Randi-Anette, Kimhye, Daniel, David og Atle
Nordlendingene heter:
Werner, Ken Rune, Maria, Dan Richard, Arvid Ari og Alita
Etter hva jeg kan se - ganske ordinære navn i begge leire..

Personlige eiendeler hos søringene:
Amulett, Medisinsk skolebok, pinsett og klorhexidin, Lipgloss, Tannbørste og tannkrem, Svømmeføtter, snorkel og dykkermaske, 5 liter hårkur (!)

Personlige eiendeler hos nordlendingene:
Fiskestang, Overlevelsesbok, 8 bokser snus, fantasysmykke, 1 kg salt, samekniv

Man klarer seg godt uten amuletter, smykker, tannbørste og tannkrem, 5 liter hårkur, lipgloss og 8 bokser snus (er personlig litt i tvil ang denne siste) på en øde øy. Men de andre tingene kan være særdeles grei å ha.
Hva er status da?
Jo søringene har med seg 3 unødvendige ting, nordlendingene 2. Og nok et poeng går til lag nord ;) Hvem nevnte mindre intelligente nordlendinger? Ihvertfall ikke Christer!

Nå skal jeg ikke være like kjepphøy som deltakerne, både Nord og Sør har kommet med kommentarer om hverandre som kanskje sier mest om dem selv. Fakta er likevel den at lag Nord leder, de har vunnet begge konkurransene, og lag Sør har vært i sitt første øyråd, Kimhye er stemt hjem - eller ihvertfall stemt ut. Vi får se om hun kommer tilbake (fjorårets lag X friskt i minne) - det blir uansett morsomt å se hvilke overraskelser Christer & Robinson kan by på i år :)

Heia NOR(D)! :)

1 kommentar:

  1. Personlig så synes jeg definitivt den mest snusfornuftige personlige eiendelen var 8 bokser snus..! Nord vinner - hands down!

    Ellers var det en fantastisk kommentar øverst..! :-)

    SvarSlett

Sider